Search
Close this search box.

Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Πρακτική Άσκηση 2016 Κατάλογος Επιλεγέντων και Οδηγίες

Οι φοιτητές μπορούν να μπαίνουν στο σύστημα ΔΑΣΤΑ πηγαίνοντας στο μενού Πρακτική Άσκηση->Διαχείριση Πρακτικής Άσκησης->Φοιτητές/Φοιτήτριες.

Επισυνάπτεται το εγχειρίδιο χρήσης για φοιτητές. Οι φοιτητές μπορούν να το βρουν πηγαίνοντας από τη σελίδα της ΔΑΣΤΑ στο μενού Πρακτική Άσκηση->Πρακτική Άσκηση ΕΣΠΑ 2014-2020->Εγχειρίδια χρήσης.

Ο απευθείας σύνδεσμος για το εγχειρίδιο χρήσης είναι ο https://dasta.auth.gr/uploaded_files/635936722457748738.pdf

Παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος που έχουν δηλώσει για την Πρακτική Άσκηση των μηνών Ιουλίου – Αυγούστου να προχωρήσουν άμεσα στην καταχώρηση των στοιχείων τους στο σύστημα, εάν δεν το έχουν ήδη κάνει.

 

1. Παρακαλώ πολύ όσοι συμμετέχουν στην Πρακτική Άσκηση των μηνών Απριλίου – Μαϊου 2016 να στείλουν στην κ. Παϊσίδου μέηλ με το όνομα του επόπτη καθηγητή τους, προκειμένου να δρομολογηθεί το ζήτημα του βαθμολογίου. Παράλληλα να μην ξεχάσουν να καταθέσουν και μία έκθεση τριών σελίδων για την εργασία που επιτέλεσαν στη διάρκεια της Πρακτικής, τόσο στον επόπτη καθηγητή τους όσο και στην κ. Παϊσίδου.

2. Αναφορικά με αυτούς που θα ξεκινήσουν Πρακτική τους θερινούς μήνες, μπορούν να αρχίσουν από τώρα τις διαδικασίες έκδοσης λογαριασμού και ασφάλισης στο ΙΚΑ σε συνεννόηση με τον κ. Δάλλα και την κ. Παπαγεωργίου. Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τώρα στεγάζεται στο Κτήριο της Διοίκησης, στο χώρο όπου λειτουργούσε ο “Λογότυπος”.

Η επιστημονικά υπεύθυνη για την Πρακτική Άσκηση του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας
Μελίαν Παϊσίδου

Ανακοίνωση 2/6/2016

Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την Πρακτική Άσκησή τους για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2016 να προβούν στις κάτωθι ενέργειες:

1. Να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στην κ. Παϊσίδου τους επόπτες καθηγητές τους προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η βαθμολόγησή τους.
2. Να υποβάλουν ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ μία έκθεση έως τρεις σελίδες, την οποία θα κοινοποιήσουν στον επόπτη καθηγητή τους και στην κ. Παϊσίδου.
3. Να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική αξιολόγησή του φορέα υποδοχής τους στην σχετική φόρμα που θα  τους κοινοποιηθεί  από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ.

Η ταχεία διεκπεραίωση των ανωτέρω θα επιταχύνει τη διαδικασία βαθμολόγησης, τελικής αξιολόγησης του προγράμματος και αμοιβής των ασκηθέντων.

Η επιστημονικώς υπεύθυνη του Προγράμματος για το Τμήμα Ιστορίας και Αρχιαολογίας,
Μελίνα Παϊσίδου

Ανακοίνωση 19/9/2016

Παρακαλούνται όσοι από τους φοιτητές, -τριες έχουν περαιώσει την ΠΑ θερινής περιόδου 2016 και δεν έχουν αποστείλει ακόμη τις εκθέσεις τους, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό και να αποστείλουν με μέιλ μία σύντομη έκθεση πεπραγμένων έως 3 σελίδες τόσο στην κ. Παϊσίδου όσο και στον επόπτη καθηγητή τους δηλώνοντας παράλληλα στην κ. Παϊσίδου το όνομα του μέλους ΔΕΠ που τους επόπτευσε, ώστε να προωθηθεί αναλόγως το βαθμολόγιο.
Ευχαριστώ,

Μελίνα Παϊσίδου
Επ. υπεύθυνη ΠΑ Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών. Διάλεξη με τίτλο: “Η τιμή των αγίων στην Κωνσταντινούπολη από τον Κωνσταντίνο μέχρι την Εικονομαχία: πηγές, μέθοδοι και πεδία έρευνας”

Παρουσίαση προόδου μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών στην Κλασική Αρχαιολογία

Δημόσια υποστήριξη διδακτορικής διατριβής