Search
Close this search box.

Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση για τη διενέργεια των εξετάσεων του χειμερινού εξαμήνου 2023-2024 – Πρόγραμμα πρώτης εβδομάδας_νέο

Επιθυμία του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας είναι η διά ζώσης διενέργεια των εξετάσεων προκειμένου να διασφαλισθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Ωστόσο, λόγω της περίπλοκης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, το Τμήμα αποφάσισε προς το παρόν τα εξής: To πρόγραμμα των εξετάσεων της επόμενης εβδομάδας (5-9 Φεβρουαρίου 2024) περιλαμβάνει μόνο διαδικτυακές προφορικές εξετάσεις μαθημάτων των οποίων ο αριθμός των εγγεγραμμένων φοιτητών δεν υπερβαίνει τους 60.

Οι φοιτητές/τριες θα ενημερωθούν από τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος και το e-learning του κάθε μαθήματος.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ Φεβρουαρίου 2024_ πρώτη εβδομάδα_νέο

ΕΠΙΠΛΕΟΝ (ΑΚΛ607)
Το μάθημα ΑΚΛ 607 “Ελληνιστική και Ρωμαϊκή Εποχή” θα εξεταστεί προφορικά την Παρασκευή 9.2.24. Οι ομάδες έχουν διαμορφωθεί  από τη διδάσκουσα σε συνεργασία με τους/τις φοιτητές/τριες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής στην εξέταση.

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δυνατότητα σπουδών κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-25, πέντε (5) μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του ΑΠΘ στο Stockton University των ΗΠΑ/Opportunity for studying during the spring semester of the academic year 2024-25, for five (5) postgraduate students of AUTH at Stockton University in the USA

Ημέρες και ώρες συνεργασίας μελών ΔΕΠ Τομέα Αρχαιολογίας εαρινό εξάμηνο

Παρουσίαση Μεταδιδακτορικής Έρευνας στις 17/5/2024

Ανακοίνωση για τη θέση ΔΕΠ «Ιστορία του Ελληνισμού της Ανατολής, 19ος-20ος αιώνας»

ΨΗΦΙΣΜΑ